DarkroomCat'i lugu II osa

2. osa

DarkroomCat ja Aelevad kassid ilmusid avalikkuse ette 2016.aasta veebruaris. Enne seda olid nad ligi aasta aega otsinud võimalust seda teha ja enne veel olid nad paberi peal joonistustena. Lihtsam on ehk öelda, et ühel päeval hakkasin joonistama kasse. Ja neid sai palju. Ja nad arenesid, said viimistletud ning kokku on neid 15 ja nende nimeks said Aelevad kassid. Sest mida teeb üks kass põhilise osa oma päevast? Aeleb, magab, liigub koos päikeselaiguga mööda ruumi.

Samal ajal muutusin järjest teadlikumaks sellest, et ma ei salli plastikut ega kilekotte. Üks sõna, mis kummitab lapsepõlvest peale ja mis oli juba siis kole, on "plastikaatkott."

Käisin poes juba ammu riidest kotiga, aga see kott läks katki. Mu paljudest riidest kottidest tõestas end vaid kaks tükki, mis kestsid ja mis olid enamvähem ka välimuselt normaalsed. Ei midagi erilist, tavalised.

Ja siis äkki said mu kaks soovi kokku – Aelevad kassid tuleks trükkida kotile. Aelevatest kassidest peab saama minu oma riidest kott. Julge, erk, tugev, värviline, luksuslik.

See mõte oli motiveeriv ning punkt, kuhu püüelda.


Kommentaarid

Email again:

Eelmine

Tooteämblik

Järgmine

Ilusat puhkust värvilised kotid!

Jaga seda artiklit